06 53 40 40 88
Huijbregts Veegservice

Over ons

Bij Huijbregts Veegservices zetten we ons 24/7 in om uw veeg- & reinigngsklussen op te lossen. Dit doen we na 15 jaar nog steeds met plezier!

Direct korte lijntjes
Altijd snelle service
24/7 bereikbaar

Historie Huijbregts Veegservice & Wegdekreiniging

Adrianus Huijbregts is begonnen in 1948 met de werkzaamheden uitgevoerd zoals gras maaien, ploegen, zaaien en het maaien van graan met een zelfbinder. Later werden diverse machines aangekocht ter verbetering en versnellen van het proces, zoals een pakkenpers, bietenrooiers en combines.

De handel in stro reikte tot de Biesbosch, Almkerk en omstreken. Vanaf 1950 vonden alle voorkomende landbouwwerkzaamheden voor akkerbouw- en veeteeltbedrijven in en rondom Lage Zwaluwe plaats. Zoon Ad Huijbregts jr. is hier in 1971 mee verder gegaan. De grondwerkzaamheden werden uitgebreid, er werden meerdere machines aangeschaft voor onder meer grondverzet in de wegenbouw en aan- en afvoer van tuinaarde en ophoogzand. 

In 1997 was de opvolging in het bedrijf door Arthur Huijbregts ook een feit en men ging verder onder de naam Huijbregts Holding B.V. en Huijbregts Loonbedrijf B.V. Door de terugloop van werkzaamheden in de landbouw werd in 2005 besloten om volledig te stoppen met landbouwwerkzaamheden en richtte men zich vollledig op het grondwerk in de sector wegenbouw en verhuur van diverse machines. Er werd ook kleinschalig gestart met veeg- en reinigingswerk in de wegenbouw. Eerst als nevenactiviteit, maar in 2014 is besloten om zich volledig op deze tak van sport te gaan richten. De bedrijfsnaam werd veranderd in Huijbregts Veegservice en Wegdekreiniging. Het werk gebied omvat thans heel Nederland en een klein gedeelte van België. Er wordt gewerkt voor wegenbouwbedrijven, overheden, industriële bedrijven, evenementenorganisaties en particulieren. Inmiddels heeft de vierde generatie met Ramon Huijbregts zijn intrede gedaan in het bedrijf.

 

 

Onze snelle service

U bent het zat om tegen een vies terrein aan te kijken? Niks is zo vervelend als dit soort problemen niet snel opgelost kunnen worden. Wij bieden u een snelle serive zodat het niet langer hoeft te duren dan nodig. Daarnaast garanderen wij direct korte lijntjes, zodat de communicatie duidelijk en snel is. 

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Samen bespreken wat mogelijk is?

Neem contact met ons op. Wij geven u advies en samen kijken we naar de beste mogelijkheden voor u!

06 53 40 40 88 info@huijbregtsveegservice.nl Contact opnemen